PPGL PREPAINTED GALVALUME ALUZINC baja COILS AS per JIS3321AZ40-150

  • FOB Harga: US $ 650- $ 1000 / ton
  • Kuantitas Min.Order: 50 ton
  • Suplai Kamampuhan: 160.000 ton / taun
  • Port: QINGDAO OR Tianjin port
  • Sarat pembayaran: TT, LC
  • jéntré produk

    Tags produk

    Prepainted Galvalume coils baja di lambar JIS 3322

     

    Prepainted Galva lume  Steel coil (PPG L )

    kelas

    CGLCC, CGLCH

    standar

    JIS, ASTM, GB, DIN

    cet Warna

    Dumasar RAL No. atawa sampel warna konsumén '

    cet

    Poliéster, sarta sarat husus anjeun pikeun dibahas

    cet ketebalan

    Top samping: 6 + 11micron Balik samping: 5-7 micron

    Atawa dumasar kana sarat konsumén '

    baja kelas

    bahan dasarna atanapi sarat Anjeun

    kakandeleun

    0.14mm-0.70mm

    rubak

    750-1250mm

    Alu séng palapis

    40-150g / m²

    coil ID

    508mm, 610mm

    coil Beurat

    3-6MT, atanapi sakumaha per requests konsumén '

    bahan dasar

    kualitas luhur panas dipped galvalume lambar baja

    beungeut Treatment

    Galvanized, Chromated, Unoiled / Oiled, caang réngsé, Spangle, Sidik, Résistansi.

    aplikasi

    Umum Paké, Roofing, sahingga Roofing Corrugated, luar ti wangunan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Car

    WhatsApp Online Chat !