GI galvanzied séng palapis lambar baja di coils Z40-150 lemes / pinuh teuas

  • FOB Harga: US $ 650- $ 1000 / ton
  • Kuantitas Min.Order: 50 ton
  • Suplai Kamampuhan: 160.000 ton / taun
  • Port: QINGDAO OR Tianjin port
  • Sarat pembayaran: TT, LC
  • jéntré produk

    Tags produk

    镀锌 车间 1锌 花Panas dipped séng coated baja galvanized coil DX51D SGCC

    Panas dipped coil baja galvanized

    kelas

    SGCC, SGCH, DX51D

    standar

    JIS, ASTM, GB, DIN

    séng palapis

    Non-alloyed galvanized (GI)

    ketebalan séng

    40-150g / m2 (dua sided ketebalan seragam)

    coil ID

    508mm, 610mm

    beurat coil

    3-7 ton

     

    0.12-0.7mm

    rubak

    750-1000mm

    perlakuan permukaan

    Kromium asam passivation, Oiled

    processing permukaan

    Mini Spangle, Biasa Spangle, Big Spangle, Zero Spangle

    bahan dasar

    tiis coils baja digulung, teuas pinuh

    kualitas

    teuas pinuh atawa lemes

    Feature produk

    pagawean tinggi permukaan, seragam séng palapis, kakuatan tensile tinggi (leuwih ti 600), lalawanan korosi atmosfir rupa, alam alus di las tur tiis ngabentuk, penampilan elegan

    nagara diékspor

    Asia Tenggara, Afrika, jeung Éropa Komunitas Australia sarta Wétan Tengah




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih House

    WhatsApp Online Chat !