galvalume lambar AFP

  • FOB Harga: US $ 650- $ 1000 / ton
  • Kuantitas Min.Order: 50 ton
  • Suplai Kamampuhan: 160.000 ton / taun
  • Port: QINGDAO OR Tianjin port
  • Sarat pembayaran: TT, LC
  • jéntré produk

    Tags produk

    Rincian gancang

    • Tempat Asal: Shandong, Cina (Daratan)
    • Brand Nami: hanglong zhongtian
    • Jumlah modél: DX51D
    • Bahan: Galvanized Lambaran
    • Aplikasi: Besar
    • Perlakuan beungeut: Hot dipped Galvanized
    • Séng palapis: 40-150 G / m2
    • Ketebalan: 0.27mm
    • Lebar: 750-1000mm
    • Sertipikat: ISO 9001, sgs
    • Spangle: badag, biasa, mini
    • Standad: JIS ASTM GB
    • Ngaran produk: warna lambar corrugated
    • Panjangna: 3-10mt

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan baku diékspor packing
    Waktos pangiriman Shipped dina 45 poé sanggeus mayar

    Galvanized cadar Steel di Coils SGCC

    kelas SGCC, SGCH, DX51D
    séng Lapisan séng non-alloyed galvanized
    40-1 50G / m2 (ketebalan Unit dua sisi
    coil Beurat 3-7 ton
    kakandeleun 0.14mm-0.7mm
    rubak 750m-1000mm
    beungeut C passivation asam hromium, oiled
    M ini spangle, spangle biasa, spangle badag
    material C heubeul digulung coils baja
    kualitas F ull teuas, semi teuas, lemes
    Feature produk H igh pagawean permukaan, seragam séng palapis, kakuatan tensile tinggi, résistansi korosi atmosfir rupa, alam alus di las tur tiis ngabentuk, penampilan elegan
    MOQ 25 ton
    Sertipikat ISO, SGS

    <p 

    DX51D


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !