Galvalume aluzinc coils baja jadi per JIS3321

  • FOB Harga: US $ 650- $ 1000 / ton
  • Kuantitas Min.Order: 50 ton
  • Suplai Kamampuhan: 160.000 ton / taun
  • Port: QINGDAO OR Tianjin port
  • Sarat pembayaran: TT, LC
  • jéntré produk

    Tags produk

    Aluminium sarta séng alloy lambar baja AZ40-150 

    Panjelasan Produk
    Ngaran Produk coils baja Galvalume Aluzinc
    standar GB, ASTM, JIS
    kakandeleun 0.14mm-0.7mm
    rubak 750-1250mm
    palapis séng AZ40-150
    coil ID 508mm, 610mm
    perlakuan permukaan chromated, Oiled, Unoiled, garing, AFP
    beurat coil 2-10ton atawa salaku sarat klien.
    material DX51D + AZ, SGLCC, SGLCH
    watek Pinuh teuas, satengah teuas, lemes
    pamayaran T / T, L / C dina tetempoan
    MOQ 50 ton

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Key

    WhatsApp Online Chat !