roofing lambar Galvalume 5V

  • FOB Harga: US $ 650- $ 1000 / ton
  • Kuantitas Min.Order: 50 ton
  • Suplai Kamampuhan: 160.000 ton / taun
  • Port: QINGDAO OR Tianjin port
  • Sarat pembayaran: TT, LC
  • jéntré produk

    Tags produk

    roofing nyatatipe lambar





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !