FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

1.Are anjeun ngagiling atawa padagang?
  • Simkuring pabrik lokasina di Guan county, Shandong, Cina.
  • Kiwari kami boga dua Wewengkon pabrik sabudeureunana, Area Selatan owns garis galvanzied, 1 garis galvalume, 1 PPGI / PPGL garis tur sababaraha garis corrugated; Area North owns garis 1 petik, 3 Tiis digulung garis baja jeung garis 1 galvalume.
  • Ngabagéakeun kadatangan anjeun iraha wae.

 

2.Cound kami nyitak logo urang sorangan kana barang?
  • Sumuhun, konsumén bisa nyadiakeun logos, sarta kami nyitak Lambang on coils atawa lambar salaku sarat konsumén '.

 

3.What Éta packing nu?
  • Batin sareng pilem palastik jeung kertas waterproof, luar katutupan ku sepré baja, sarta kalawan sisi mayungan lempeng.

 

4.How loba ton bisa dimuat dina hiji wadah?
  • 20GP wadahna, biasana ngeunaan 25 ton / continer, max 27 ton / wadahna.

 

5What teh MOQ?
  • Hiji wadahna.

 

6What Éta istilah mayar?
  • TT, 30% deposit, kasaimbangan ngalawan salinan bl dina 7days atanapi LC.

 

7.Can anjeun nampi inspeksi saméméh pangiriman?
  • Yakin, saméméh pangiriman, customer bisa datang sorangan atawa mercayakeun ka pihak katilu mun ngalakukeun pamariksaan éta

 

8.What 'Ieu komposisi palapis logam tina coils galvalume baja?
  • 55% AL-43.5% Zn-1.5% Si.

 

paméran 9.What perusahaan dihadiran saméméh?
  • The Cina Guangzhou Fair di Guangzhou, dua kali sataun.
  • Paméran asing: Kongo, Malaysia, Indonesia, Dubai, Kazakhstan, Chili.

 

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !