Corrugated Galvalume / galvanzied / PPGI / baja ppgl lambar roofing

  • FOB Harga: US $ 650- $ 1000 / ton
  • Kuantitas Min.Order: 50 ton
  • Suplai Kamampuhan: 160.000 ton / taun
  • Port: QINGDAO OR Tianjin port
  • Sarat pembayaran: TT, LC
  • jéntré produk

    Tags produk

    波浪 瓦 1 波浪 瓦 车间

    CORRUGATED ROOFING lambar

    lambar corrugated
    kelas Q195, SGCC, SGCH, CGCC, CGCH
    standar JIS, GB, ASTM, DIN
    Lempeng base Galvanized, galvalume, PPGI, PPGL
    séng palapis                 Z40-150g / m2, AZ40-150g / m2
    warna RAL No. atawa salaku sarat konsumén '
    kakandeleun 0.125-0.60mm
    rubak 750-1000mm (SM), 665-930mm (AC)
    lambar baja corrugated 1.Raw lebar bahan 762mm, lebar sanggeus corrugated nyaeta 665mm, 9 gelombang
    2.Raw lebar bahan 914mm, lebar sanggeus corrugated nyaeta 800mm, 11 gelombang
    3.Raw lebar bahan 1000mm, lebar sanggeus corrugated nyaéta 875 atanapi 900mm 12 gelombang
    processing permukaan Corrugated, Galvanized, warna coated
    jero gelombang 18 (+/- 2mm)
    Feature produk lalawanan cai, beurat lampu, gampang instalasi, estetika, tensile tinggi




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    WhatsApp Online Chat !