pabrik Tour

Wagub Steel digulung tiis

Coils digulung tiis dihasilkeun dina speed tinggi 6Hi cyber rolling anu sopplied ku kami di duanana kualitas beungeut pinuh teuas tur annealed condition.Superior of coils tiis ngidinan aplikasi lega sakumaha substrat pikeun palapis logam (galvanized) galvalume, bahan atah pikeun pipa, tabung, kendang / panto / logam jati na rékayasa umum lianna migunakeun.

CRC

 

dipped Wagub baja Galvalume panas

Galvalume baja coil mangrupakeun produk nu pisan sarupa baja Galvanized tapi kalawan lalawanan korosi hadé (nepi ka 3 kali kahirupan galvanized) .The sipat supperior of galvalume timbul tina komposisi unik (43.5% Zn, 1.5% Si, 55% AL ) ti palapis logam. Aplikasi kaasup bahan dasarna roofing pikeun pre-lukisan.

Galvalume Wagub baja 2

 

 

Dipped Wagub baja Galvanized panas

Galvanized Coils Steel dihasilkeun ngaliwatan prosés palapis logam anu ngalibatkeun ngalirkeun tiis coils digulung ngaliwatan ketel ngandung séng molten. Proses ieu ensures adhesion of Séng kana beungeut lambaran baja. The Séng Lapisan nyadiakeun résistansi korosi unggulan sarta hirup jasa manjangkeun. Panas dip produk galvanized anu loba dipaké dina panerapan rumah tangga, angkutan, manufaktur wadahna, roofing, basa baku pikeun pre-lukisan, ducting sarta aplikasi konstruksi patali lianna.

Panas dipped workshop3 baja galvanzied

 

Warna coated Wagub baja

Coils pre-dicét dihasilkeun ku palapis lapisan cat dina beungeut tiis digulung, galvanized atanapi galvalume coils. Banding estetika na durability téh kaistiméwaan warna coated coils baja. A Pilihan-rupa kelir aya sadia ka customer jeung cét dirancang papanggih pamakéan tungtung husus bisa dieusian. Urang pre-dicét coils anu cocog pikeun interior langsung sakumaha ogé aplikasi exterior, panels sandwich jeung saterusna.

Warna coated workshop_4 baja

 

Corrugation Wagub-Corrugated Roofing lambar

Corrugation workshop 5

 

Gudang jeung kiriman

Gudang & kiriman 6

 


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

WhatsApp Online Chat !