Tinjauan parusahaan

Shandong Zhongtian komposit Bahan Co., Ltd (anu cabangna nyaeta Shandong Hanglong International Trading Co, Ltd.) Mangrupa produsén profésional alus teuing pikeun HDGI, GL, PPGI, PPGL na lambar baja corrugated, nu ngadeg taun 2007, ayana di Guan county , Liaocheng Kota, China.The rentang produksi utama 0.15-0.70mm ketebalan, 750-1250mm lebar.

lambar Steel Zhongtian kiwari boga 3 garis tiis digulung kalayan kapasitas 300.000 ton per taun, 1 Galvanized (GI) garis kalawan taunan kapasitas 160.000 ton, 2 Galvalume (GL) garis ihwal eusi taunan 400.000 ton, jeung 1 PPGI / garis PPGL ihwal eusi taunan 200,000 tons.With kualitas super sarta jasa, produk urang anu populérna diékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon di dunya kayaning Malaysia, Indonésia, Thailand, Tanzania, Kamerun, Bénin, Angola, Kongo, Kolombia, Peru, Chili jeung saterusna.

pabrik Panémbong


panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !