• ok-one

ngeunaan Zhongtian

Shandong Zhongtian komposit Bahan Co., Ltd (anu cabangna nyaeta Shandong Hanglong International Trading Co, Ltd.) Mangrupa produsén profésional alus teuing pikeun HDGI, GL, PPGI, PPGL na lambar baja corrugated, nu ngadeg taun 2007, ayana di Guan county , propinsi Shandong, China.The rentang produksi utama 0.14-0.70mm ketebalan, 750-1250mm lebar.

Ayeuna baja Zhongtian boga total 8 garis ngahasilkeun, ihwal eusi taunan 800.000 ton kapasitas per taun, Kalawan kualitas super sarta jasa, produk urang anu populérna diékspor ka leuwih ti 50 nagara jeung wewengkon di dunya kayaning Malaysia, Indonésia, Thailand, Tanzania, Kamerun , Bénin, Angola, Kongo, Kolombia, Peru, Chili jeung saterusna.

nempo More
  • about21_
  • about1
  • ngeunaan 22

produk utama

Husus dina palapis séng tinggi, tensile tinggi na tinggi baja palapis baku

Sértipikat kami

  • CIQ
  • CNAS
  • ISO
  • SGS
  • SIRIM
  • SNI
  • assessment supplier
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk

WhatsApp Online Chat !