PPGL PREPAINTED GALVALUME ALUZINC STEEL gulungan kawat AS PER JIS3321AZ40-150

  • Potongan: US $ 650- $ 1000 / ton
  • Quantity Min.Order: 50 ton
  • Sumber Kabisan: 160,000 ton / tahun
  • Port: Qingdao UTAWA TIANJIN PORT
  • Sarat Pembayaran: TT, LC
  • Detail produk

    Tags Product

    Prepainted Galvalume gulungan kawat baja ing sheet JIS 3322

     

    Prepainted Galva lume  manganese (PPG L )

    grade

    CGLCC, CGLCH

    Standard

    JIS, ASTM, GB, DIN

    paint Warna

    Adhedhasar RAL No. utawa sampel werna pelanggan '

    paint

    Polyester, lan requirement khusus kanggo rembugan

    paint kekandelan

    Top sisih: 6 + 11micron Back sisih: 5-7 micron

    Utawa adhedhasar pelanggan 'requirement

    steel Grade

    materi basa utawa requirement

    kekandelan

    0.14mm-0.70mm

    jembaré

    750-1250mm

    Alu seng Coating

    40-150g / m²

    coil ID

    508mm, 610mm

    coil Bobot

    3-6MT, utawa minangka saben panjalukan pelanggan '

    bahan dasar

    kualitas dhuwur panas dicelup galvalume sheet baja

    lumahing Treatment

    Galvanized, Chromated, Unoiled / Nglengo, padhang Companies, Spangle, driji, Resistance.

    aplikasi

    Umum Gunakake, Genteng, Making Genteng Corrugated, Outside bangunan


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck

    WhatsApp Online Chat !