Contact Us

Address kita

Ngirim pesen!

sampeyan bisa ngirim kita pitakonan Panjenengan, pitakonan lan ujar kanthi nggunakake formulir ing ngisor iki, pesen bakal mangsuli lan dikirim menyang alamat e-mail sing kasedhiya ing sawetoro

Guan County New Century

Industry Park, Liaocheng, China

 :   info@sdzthl.com

: 86-0532-55579488

telpon: 86-0532-55579488

 


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !