pabrik Tour

Workshop Steel Rolled Cold

Gulungan kawat Rolled kadhemen sing diprodhuksi ing kacepetan dhuwur 6Hi pabrik rolling sing sopplied dening kita ing loro kualitas lumahing lengkap hard lan annealed condition.Superior saka gulungan kawat kadhemen ngidini aplikasi sing wiyar minangka landasan kanggo nutupi logam (galvanized) galvalume, mentahan materi kanggo pipo, tabung, drum / lawang / logam Furnitur lan engineering general liyane migunakake.

CRC

 

dipped Workshop baja Galvalume Hot

Galvalume baja coil produk kang banget padha kanggo baja Galvanized nanging karo resistance karat luwih (nganti 3 kaping gesang galvanized) .Ing situs supperior saka galvalume njedhul saka komposisi unik (43.5% Zn, 1.5% Si, 55% AL ) saka lapisan metallic. Aplikasi kalebu materi basa roofing kanggo pemandangan-lukisan.

Galvalume Workshop baja 2

 

 

Dipped Workshop baja Galvanized Hot

Galvanized Coils Steel sing diprodhuksi liwat proses nutupi logam kang melu maringaken kadhemen gulungan kawat mbalek liwat ceret ngemot seng molten. Proses iki njamin doyo serep saka Seng menyang lumahing saka sheet baja. Ing Seng Layer menehi resistance karat banget lan urip layanan ndawakake. Hot dip produk galvanized digunakake digunakake ing kluwarga Perkakas, transportasi, Manufaktur wadhah, roofing, materi basa kanggo pemandangan-lukisan, ducting lan aplikasi construction sanesipun.

Hot dipped workshop3 baja galvanzied

 

Warna ditutupi Workshop baja

Gulungan kawat Pre-dicet sing diprodhuksi dening nutupi lapisan saka Paint ing lumahing kadhemen mbalek, galvanis utawa galvalume gulungan kawat. Mréntahaké estetis lan kekiatan fitur tombol saka werna ditutupi gulungan kawat baja. A pilihan saka sudhut werna kasedhiya kanggo customer lan cat dirancang kanggo ketemu nggunakake pungkasan tartamtu bisa kasebut. Kita wis dicet gulungan kawat sing cocok kanggo interior langsung uga aplikasi njaba, sandwich panel lan ing.

werna ditutupi workshop_4 baja

 

Corrugation Workshop-Corrugated Genteng sheet

Corrugation workshop 5

 

Warehouse lan pangiriman

Warehouse & Kintunan 6

 


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck

WhatsApp Online Chat !