Babagan awake dhewe

Shandong Zhongtian Composite Co., Ltd (kang tambahan punika Shandong Hanglong International Trading Co., Ltd.) Yaiku salah sawijining perusahaan profesional banget kanggo HDGI, GL, PPGI, PPGL lan sheet baja corrugated, kang diadegaké ing taun 2007, dumunung ing Guan kabupaten , provinsi Shandong, China.The sawetara produksi utama 0.15-0.70mm kekandelan, 750-1250mm jembaré.

sheet Steel Zhongtian saiki wis 3 garis kadhemen mbalek karo kapasitas 300,000 ton per taun, 1 Galvanized (GI) baris karo taunan kapasitas 160,000 ton, 2 Galvalume (GL) garis karo kapasitas taunan 400.000 ton, lan 1 PPGI / line PPGL karo kapasitas taunan 200,000 tons.With kualitas super lan layanan, produk kita uga kerep diekspor kanggo luwih saka 50 negara lan wilayah ing donya kayata Malaysia, Indonesia, Thailand, Tanzania, Kamerun, Benin, Angola, Congo, Kolombia, Peru, Chili lan ing.


PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Truck

WhatsApp Online Chat !