• ok-one

About Zhongtian

Shandong Zhongtian Composite Co., Ltd (kang tambahan punika Shandong Hanglong International Trading Co., Ltd.) Yaiku salah sawijining perusahaan profesional banget kanggo HDGI, GL, PPGI, PPGL lan sheet baja corrugated, kang diadegaké ing taun 2007, dumunung ing Guan kabupaten , provinsi Shandong, China.The sawetara produksi utama 0.14-0.70mm kekandelan, 750-1250mm jembaré.

Saiki baja Zhongtian wis total 8 garis pametumu, karo kapasitas taunan 800,000 ton kapasitas per taun, Kanthi kualitas super lan layanan, produk kita uga kerep diekspor kanggo luwih saka 50 negara lan wilayah ing donya kayata Malaysia, Indonesia, Thailand, Tanzania, Kamerun , Benin, Angola, Congo, Kolombia, Peru, Chili lan ing.

ndeleng More
  • about21_
  • about1
  • bab 22

produk utama

Specialized ing lapisan seng dhuwur, tensile dhuwur lan dhuwur baja nutupi standar

Certificates kita

  • CIQ
  • CNAS
  • ISO
  • SGS
  • SIRIM
  • Muthuam Koduppaya
  • Assessment supplier
PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Plane

WhatsApp Online Chat !